Overlay

Handel og byliv


Thy byder på utallige muligheder for shopping. "Hovedstaden" i Thy er Thisted By. I byen finder man et bredt udvalg af forretninger og spisesteder.

Thisted er en charmerende handelsby med et væld af spændende butikker, der tæller alt lige fra små, hyggelige specialforretninger til store, landsdækkende detailkæder. I og omkring byens gågader finder man bl.a. mange hyggelige caféer og spisesteder.

I hjertet af Thisted forgrener byens hyggelige gågademiljø sig ud fra byens centrale, smukke plads, Store Torv. Stort set alt er beliggende i gå-afstand fra Store Torv, og området tæller mere end 100 butikker, hvoraf flere er samlet i det nye J.P. Jacobsencenter. Her gør de centralt beliggende parkeringspladser det nemt og bekvemt for byens mange besøgende. Gågaden munder ud i den nyrenoverede havnefront, hvor der ligeledes findes både butikker, café og restaurant.

Byens handels-og industriforening, THI, arrangerer hen over året mange forskellige aktiviteter og arrangementer, der bidrager til at skabe stemning rundt om ved byens torve og stræder. Du kan finde alle aktiviteter i arrangementskalenderen her på thy360.

Også i byerne Hurup, Snedsted og Hanstholm er der gode muligheder for shopping, ligesom kystbyerne Klitmøller og Vorupør byder på unikke, autentiske shopping-miljøer til glæde for såvel de fastboende som områdets mange turister.


Thisted Handels- og Industriforening

De mange aktiviteter og events, der året igennem afholdes i Thisted By, arrangeres og koordineres ofte af byens handels- og industriforening - i daglig tale kaldet THI.

Har du spørgsmål eller gode ideer til aktiviteter i byen - eller går du med tanker om at etablere en forretning eller café/spisested i Thisted - er du altid velkommen til at kontakte foreningens bestyrelse eller aktivitetsudvalg.
Du finder nærmere kontaktoplysninger på foreningens hjemmeside: Thisted Handels- og Industriforening.

På hjemmesiden finder du også nærmere oplysninger om Thisteds mange forretninger og virksomheder, oversigt over p-pladser m.m.
Velkommen til Thisted!

Del med dine venner!