Unik musikoplevelse på bunkermuseet

Overlay

29. oktober 2019

af Martin Arthur

Koncert

I forbindelse med Spil Dansk Ugen 2019 kan du torsdag d. 31. oktober opleve et helt særligt live-arrangement på Bunkermuseum Hanstholm: Jazz at the museum, hvor den professionelle jazzkunstner Bo Stief, vil fortolke museets udstilling via improviserede musikstykker.

Bo Stief er en åben, passioneret og alsidig musiker og komponist, der ikke kender til musikalske grænser. Han magter både kontrabassen og den halvakustiske 5-strengede bas. Stief spiller på en personlig, syngende og lyrisk måde og er opfindsom og banebrydende på allerhøjeste plan. Bo har de sidste 50 år spillet på musikscenerne verden over med store navne som fx Miles Davis, Dexter Gordon, Ben Webster, Don Cherry, John Scofield og mange flere – også på den danske scene. Siden 1980 har Bo ledet egne grupper med stor succes. Han er vinder af bl.a. Ben Webster Prisen, Django d'Or Prisen DJBFA’s hæderspris og Årets Musikmenneske (B.T.).

Spil Dansk – og Spil Dansk Ugen – er en hyldest til og en fejring af det danske musikliv. Deres statement er, at musik – og et levende musikliv – er en essentiel del af et velfungerende samfund, som binder os sammen på tværs af alder, køn og etnicitet. Spil Dansk er en samlende kraft i det danske musikliv og skal være en attraktiv samarbejdspartner for organisationer, foreninger, staten, kommuner, fonde, medier og kommercielle partnere. Spil Dansk er det nationale projekt med den lokale forankring, hvor langt de fleste musikarrangementer skabes af arrangører og musikere over hele landet. Det er disse hundredvis af ildsjæle, som i princippet er arrangørerne af Spil Dansk. Derudover er alle de største toneangivende danske musik- og kulturorganisationer hvert år med i samarbejdet om at få musikken ud til hele Danmark.

Det er gratis at komme ind på Bunkermuseum Hanstholm i forbindelse med koncerten. Da Bo Steifs kontrabas er 250 år gammel, så kommer koncerten til at forgå i dokumentationscenteret på bunkermuseet. Man kan se frem til en alsidig koncert, som kommer til at berøre mange genrer, og museet glæder sig til at byde velkommen til musikelskere fra nær og fjern.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!