Kæmpe Kagebord fredag eftermiddag

Overlay

02. maj 2019

af THI

Handel & Byliv

En rigtig god tradition bliver gentaget for 6. år i træk, når Thisted Handels- og Industriforening i eftermiddag støtter kampen mod kræft og inviterer hele byen til ”Kæmpe Kagebord” i teltet på Store Torv.

”For en flad 50’er kan 400 sultne thyboere fredag eftermiddag fra kl. 14-17 sætte sig til bords og spise alle de kager, appetitten kan klare. Bagerne i SuperBrugsen og Føtex har været ekstra tidligt oppe og har kreeret de lækreste kager, og som akkompagnement til kagespisningen spiller MD Duo i teltet og sørger for en super hyggelig stemning hele eftermiddagen, fortæller Krista Dixen Jensen, som har koordineret det store velgørenhedsarrangement for THI.

En lang række lokale virksomheder støtter op om arrangementet, hvor bl.a. Føtex og SuperBrugsen i Thisted bager og sponsorerer et hav af flotte og lækre kager til dagen, og Nordvest Telt- og Serviceudlejning sponsorerer en stor del af udgiften til teltet.

”Sidste år kunne vi efter arrangementet sende et rekordoverskud på hele 26.500 kr. afsted til Stafet for Livet. Det kunne da være helt fantastisk, hvis vi kunne slå rekorden igen i år”, siger Krista og nævner, at der fortsat er billetter til arrangementet, som kan købes ved indgangen til teltet.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!