LUS I SKINDPELSEN – sommerteater i Vorupør for hele familien

Overlay

24. juli 2019

af Martin Arthur

Teater

Så er der gratis sommerteater for hele familien ved stranden!

Så er det atter blevet tid til sommerteater i Vorupør! Traditionen tro arrangerer Thy Teater igen i år sommerteater for hele familien på Surferterrassen ved Landingspladsen i Vorupør. Vi krydser fingre for, at det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, når årets første sommerforestilling, der har titlen LUS I SKINDPELSEN, spiller I Vorupør torsdag d. 1. august kl. 14.30. LUS I SKINDPELSEN er en yderst underholdende komedie, der gennem et universelt og fysisk teatersprog gør den særdeles velegnet til alle og enhver på tværs af såvel alders- som sproggrænser.

I den varme sommersol sidder to venner på en bænk og udveksler drømme. En tredje kommer forbi. Han vil gerne være med i selskabet – men tre på en bænk er én for mange, og han afvises! Han får en idé – han vil sætte lus i skindpelsen! Han vender tilbage i utallige forklædninger for at så splid mellem de to venner. Planen lykkes. En sort sky går for solen. Vennerne begynder at slå hinanden i hovedet med alverdens fornærmelser, og det udvikler sig til en grotesk slapstick-krig direkte for øjnene af publikum.

LUS I SKINDPELSEN er en forestilling med opbyggelig morale og happy ending, hvor underholdningsværdien er helt i top! Det er en cirka 60 minutter lang ordløs teaterperle for turister og andet godtfolk i Vorupør. Bare duk op – det er ganske gratis!

Medvirkende: Niels Peter Kløft, Niels Grønne og Søren Møller Pedersen. Instruktør: Jacques Matthiessen. Scenograf: Christian Q. Clausen. Komponist: Mikael Fritze. Producent: Dansk Rakkerpak.

Thy Teater præsenterer LUS I SKINDPELSEN i turistsæsonen i samarbejde med Vorupør Kulturforening.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!