IMPRO ER GUD – SPECIALKLASSEN ER FRELSE

Overlay

30. september 2018

af Martin Arthur

Teater

Kongerne af impro fejrer 10-årsjubilæum.

Onsdag d. 3. og torsdag d. 4. oktober kl. 20.00 står i humorens tegn på Thy Teater, når Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard indtager scenen med improshowet IMPRO ER GUD – SPECIALKLASSEN ER FRELSE til to sjove og festlige aftener.

Direkte fra Bremen Teater i København står de tre opvakte og rødkindede unge mænd nu på Thy Teaters scene i Thisted. De har gennem de sidste 10 år fundet deres kald: Improvisationen! Ja, det er nærmest blevet en religion for dem. De har dog ikke fundet svaret på, hvad der sker efter døden, men de har et godt bud på, hvad der sker lige nu i livet.

Sammen med aftenens publikum vil Specialklassen finde ’sandheden’. Det gør de bl.a. med inspiration fra South Park, Book of mormon, amerikanske coaching-forsamlinger og vækkelsesmøder. Undervejs når de både at frelse publikum, tvivle på deres egen religion og indbyrdes blive rygende uvenner. Velkommen til et par fuldstændig crazy, hylende morsomme og helt igennem fantastiske aftener med Specialklassen – halleluja!

Medvirkende: Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!