’Thy eSport events’ skal sikre wifi på Thy Rock i år

Overlay

15. juni 2018

af Martin Arthur

Erhverv

Thy-Mors Energi sponsorerer udstyret.

Det bliver lokale, erfarne og professionelle folk, der i år skal sikre, at der er wifi på Thys største musikevent, Thy Rock. Det er nemlig foreningen ’Thy eSport events’, som skal sætte trådløst net op sponsoreret af Thy-Mors Energi. ’Thy eSport events’ har stor erfaring fra Thy Party, og mange af medlemmerne er til daglig ansat i netIP og har derfor også stor professionel erfaring med at etablere løsninger, som fungerer.

Det er Per Svalgaard, der sidder i Thy Rocks bestyrelse – og er ansat i netIP – der har skabt kontakt mellem ’Thy eSport events’ og Thy-Mors Energi.

”Thy-Mors Energi har jo lagt fiber ud på Thy Rock-pladsen tidligere, og så har de i år sponsoreret udstyret, som vi skal bruge til det trådløse netværk. Det er vi rigtig glade for. På den måde kan vi bruge det i årene fremover på Thy Rock og til andre arrangementer,” siger Per Svalgaard.

Formand for ’Thy eSport events’, Claus Fuglsang, fortæller, at foreningens medlemmer er vant til at sætte store netløsninger op.

”Vores forening arrangerer hvert år et stort computerparty for unge mennesker, Thy Party, hvor der virkelig er brug for hurtigt internet. Samtidig arbejder mange af vores medlemmer hos netIP, så vi har mange brede kompetencer og er vant til at levere kvalitetsløsninger. Det regner vi også med at gøre til Thy Rock,” siger han.

Som noget nyt på Thy Rock bliver der opsat kasseapparater i boderne, som kræver kablet net. Det skal ’Thy eSport events’ også sætte op, da de i forvejen har rigtig meget udstyr til den slags. I forhold til det trådløse net skal de sikre hurtigt internet i VIP-området og backstage og hos Thy-Mors Energis energibar.

Per Svalgaard glæder sig over, at mange frivillige vil få et godt og stabilt netværk op at køre til Thy Rocks over 10.000 gæster, og han sætter stor pris på, at Thy-Mors Energi har været velvillig sponsor.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!