Små blå sko – sæsonens sidste isteaterforestilling

Overlay

12. april 2018

af Martin Arthur

Teater

Livsglad og charmerende dukketeaterforestilling om at gå tur.

Søndag d. 15. april spiller sæsonens sidste isteaterforestilling på Thy Teater. Det er med den musikalske og magiske dukketeaterforestilling Små blå sko, der henvender sig til de yngste teatergæster. Forestillingen spiller kl. 14.30 og kl. 16.00, og som altid sponsorerer Hansens Is efterfølgende en gratis ispind til alle.

En lille entré danner kulisse for Små blå sko. Fra entréens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem – om den sjove dame, der går tur med folk. Hun er begejstret og fuld af forventninger, hver gang en ny gåturskammerat melder sin ankomst. I dag skal Alfred komme, så de små, blå sko bliver fundet frem, og i ventetiden afløser det ene drømmescenarie med udflugtsmål det andet. Og så lyder klokken ved entrédøren. Men hov! Det viser sig, at Alfred er lidt anderledes end dem, damen plejer at gå tur med – for Alfred er nemlig en and!

Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan over Schubert, Janácek og Dvorák til Vivaldi. Det bliver med garanti en sanselig eftermiddag på Thy Teater, hvor børnefantasi og teatermagi forenes gennem forestillingens fortryllende univers.

  • Medvirkende: Ragnhild Kaasgaard og Erik Olsen
  • Instruktør: Signe Birkbøll
  • Kostumedesigner: Pille Behrendt
  • Scenografer: Signe Birkbøll, Laurids Bøcher Poulsen og Sigurd Dissing
  • Producent: Riddersalen

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!