Body Parts

Overlay

03. marts 2017

af Martin Arthur

Teater

Sjov teaterforestilling om natteroderi.

Det er sengetid og storesøster og lillebror ligger allerede i deres senge. Men de kan ikke sove, så de begynder at fjolle og lege, for der er så mange lege, som endnu mangler at blive leget. Og de skal også lige drille hinanden. Legen får frit spil, og den udvikler sig til det rene tumlen og pudekamp og vilde lege. Og de er overhovedet ikke søvnige, så dynerne forvandler sig til alt muligt. De to søskende har skam en livlig fantasi.

Niels Vendius fra Thy Teater fortæller, at forestillingen er en blanding af teater, hip hop og dans. Altså en blanding af genrer. Men først og fremmest har den en legende og ubekymret undertone. De to medvirkende har hele tiden et lille glimt i øjet, for de mærker jo, at børnene i salen sidder og følger med i løjerne med kendermine og grin, når det går vildest for sig.

Medvirkende dansere: Anne Nyboe og Fatih Berber
Koreografi: Louise Seloy
Instruktion: Torkild Lindebjerg
Musik: Peter Peter
Producent: Uppercut Dance

”Body Parts er for børn mellem 4-8 år og deres voksne. Den spiller på Thy Teater søndag d. 5. marts kl. 14.30 og det koster 40 kr. at komme ind. Og så er der gratis Hansens Flødeis til alle i Thy Teaters foyer efter forestillingen,” lover Niels Vendius fra Thy Teater.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!