Foreninger, klubber og personer kan nu søge Thy-Mors Energi om et sponsorat

Overlay

13. februar 2017

af Martin Arthur

Erhverv

Thy-Mors Energi har netop åbnet for en ny ansøgningsrunde.

Indtil 28. februar 2017 kan lokale foreninger, klubber og enkeltpersoner inden for kultur, bredde- og eliteidræt søge om et sponsorat.

”Vi bestræber os på at støtte bredt, og vi glæder os til at kunne bidrage til at skabe nye tiltag og muligheder for lokale borgere i Thy og på Mors,” siger Lone Munk fra Thy-Mors Energi.

Hun forklarer, at sponsorpolitikken ikke er ren velgørenhed – men er basereret på et noget for noget-princip og er et strategisk samarbejde, der skal skabe værdi for både samarbejdspartneren og Thy-Mors Energi selv.

”Fordi så mange morsingboer og thyboer vælger os som det foretrukne el-og fiberselskab, har vi mulighed for at gøre en forskel i form af sponsorater, og vi er meget glade for, at vi på den måde kan være med til at gøre en forskel lokalt,” uddyber Lone Munk.

Unge idrætstalenter støttes
En lang række talenter og projekter har allerede fået støtte fra puljen. Lone Munk fortæller: ”Thy-Mors Energi har for eksempel støttet unge lokale talenter med personsponsorater. Det gælder BMX-køreren Dorthe Balle fra Mors, der er på landsholdet, og Louise Sowinski, der er springrytter i Nordthy Rideklub. Surferen Marius Aagesen Goth fra Vorupør fik støtte til at deltage i EM i paddlesurf i Marokko.”

Det er en niche for Thy-Mors Energi at uddele personsponsorater, og der kommer flere og flere ansøgninger vedrørende personsponsorater fra unge talenter, fordi de efterhånden ved, at Thy-Mors Energi tilgodeser de ansøgninger. ”Vi oplever, at vi gør en stor forskel for de unge, og de unge sætter stor pris på, at vi kan støtte dem med nyt udstyr eller lignende, som ofte kan være dyre investeringer for dem,” forklarer Lone Munk.

Ladcykler til børn
De lokale initiativer Thy Sangskole og Koldby Idrætspark har også opnået støtte, og den private institution Troldehøj i Bjergby på Mors har fået støtte til at købe to ladcykler, så de kan komme lidt længere rundt med de små børn. Cyklerne er el-cykler, og der kan være fire børn i hver.

Leder af Troldehøj, Mette Jespersen, fortæller: ”Jeg synes, puljen er ret fantastisk, og vi blev positivt overraskede over at få bevilget penge til ladcyklerne. Vi bruger aldrig privatbiler til transport af børnene, så det her er en virkelig god måde for os til at komme rundt i nærområdet på. Og cyklerne er meget eftertragtede, det er meget populært blandt børnene at komme med ud på tur.”

Der er tre årlige ansøgningspuljer, så når man det ikke denne gang, har man muligheden igen i juni eller oktober. Man søger puljen via et ansøgningsskema, som er tilgængelig på Thy-Mors Energis hjemmeside i de pågældende perioder.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!