Familieteater i vinterferien

Overlay

15. februar 2017

af Martin Arthur

Teater

Den traditionelle tur i teatret med forældrene eller bedsteforældrene gælder i år MUSTAFAS KIOSK.

”Forfatteren og tegneren Jacob Martin Strid er uhyre populær blandt Danmarks børn. Han er en meget original humorist, som har øje for børns univers. Og MUSTAFAS KIOSK kan da også snart betegnes som en klassiker i Thy Teater. Børnene elsker jo de tossede og frække rim og remser,” fortæller Niels Vendius fra Thy Teater.

“Ding dong.”

“Hvad skulle det være? Man kan købe næsten alt. Hvad med den sang om en kiosk?”

“Ja tak.”

I MUSTAFAS KIOSK er der tre skuespillere, masser af frække dukker, otte forskellige musikinstrumenter. Der er sjove sange og skøre sange og briller, parykker, falske tænder, kostumer og en scenografi, der forvandler sig til en gravko.

Alle Jacob Martin Strids skøre og sjove rim er med, og de er tilsat nykomponeret musik. Det er en fræk og flabet hyldest til mangfoldighed, fantasi, påhitsomhed og anarki.   

Medvirkende: Ditte Ylva Olsen, Stine Q. Pagh og Mads Korsgaard. Instruktion: Denni Dennis. Musik: Mads Mouritz. Forfatter: Jacob Martin Strid. Producent: Teater Fantast.

Det foregår torsdag d. 16. februar kl. 14.30 og 16.00 og fredag d. 17. februar kl. 14.30 og 16.00. Man skal være mindst fire år for at være med, og billetterne koster kr. 40,- pr. snotnæse.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!