Thy-Mors Energi ny hovedsponsor for Agger Athlon

Overlay

21. juli 2015

af Laura Berggren Jørgensen

Sport

Når Agger Athlon for 5. gang midt i august sætter idrætsglade familier stævne sker det for første gang med en hovedsponsor – nemlig Thy-Mors Energi

Aftalen om et større sponsorat er netop faldet på plads, og det glæder i den grad Find Graversen, der er administrativ bagmand på Agger Athlon:

- Med det nye sponsorat får vi rigtig gode muligheder for at markedsføre os endnu stærkere, og vi kommer i det hele taget til at stå stærkere økonomisk, så eventen bliver mere solid og deltagerne kan få endnu bedre oplevelser, siger han.

- Jeg er specielt glad for at Thy-Mors Energi har valgt at give os den tillidserklæring, at de bakker Agger Athlon op, og med det lever de virkelig op til deres flotte målsætninger om at støtte ting der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Thy, på Mors og Thyholm. Thy-Mors Energis visioner matcher også flot de målsætninger, som klubber og handelsstandsforeninger m.v., der er medlemmer af og partnere i Agger Athlon, har i forhold til at fremme aktiviteter i vores område. Sammen med Thy-Mors Energi og Thisted Kommune og de mange klubber bag Agger Athlon er der i den grad tale om energiske thyboer og morsingboer, der vil vores natur og område det godt, siger Find Graversen.

Når Thy-Mors Energi vælger at støtte netop den lokale event Agger Athlon skyldes det ifølge Søren Rigborg, markedschef hos Thy-Mors Energi, at arrangementet henvender sig til en bred målgruppe.

- Vi ønsker at støtte breddeidrætten i vores lokalområde. Med Agger Athlon har vi et arrangement i Nationalparken med fokus på breddeidræt – alle kan deltage, både garvede sportsudøvere og helt almindelige børnefamilier, der ønsker at stifte bekendtskab med nogle af de sportsgrene, som naturen i vores område lægger op til. Det initiativ vil vi meget gerne støtte op om, fortæller Søren Rigborg.  

Ny hjemmeside og tilmeldingsmodul

Agger Athlon har netop lanceret ny hjemmeside, med et meget lettilgængeligt tilmeldingsmodul. I år kan også købes en pakkeløsning hvor man får rabat ved én samlet tilmelding. Efter 20. juli stiger priserne væsentligt.

Baggrund

Agger Athlon byder for 5. gang velkommen til 3 dages sport event med aktiviteter i og omkring Nationalpark Thy og Agger. Som altid kan du og din familie se frem til at dyste i: surf, svømning, sup surf, løb, kajak, MTB, beachvolley eller Triathlon og Agger Race. Du kan både deltage i det, du er allerbedst til eller udfordre dig selv med nye aktiviteter. Vi stiller op med de dygtigste instruktører indenfor hver sportsgren, så er du ny får du den bedste introduktion og er du garvet, kan du måske lære nye tricks.

Arrangementet afholdes den 21.-23. August 2015. Agger Athlon er nu en paraplyorganisation med p.t. 11 medlemsforeninger, organisationer og frivilliggrupper som medlemmer. Alle er stærkt  involveret i det kommende arrangement for at skabe en stor oplevelse for alle.

Følgende interessenter står bag Agger Athlon 2015: Agger Aktive, Bedsted KFUM, Hurup cykelklub, Hurup Handelstandsforening, Løbeklubben Bal fra Ydby, Surfklubben NASA, Svankjær efterskole, Thisted Svømmeklub, Thy Triathlon Team, Vestervig Agger IF, Vestervig Roklub, Agger Athlon.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!