VILDMARKSDAGEN

overlay
 • mortendahl-vild.jpg
 • img_0915.jpg
 • img_0987.jpg

Danmarks nye grønne familieattraktion – et naturligt rum for sjove oplevelser i vildmarken.

På seks onsdage i sommerferien kan du og din familie nu opleve i vildmarken i Thy, hvor vi sætter grej, mandskab, viden og craftmanship i spil mellem to af Danmarks reneste søer; Nors Sø og Vandet Sø. Vi stiller op, I kommer og deltager i enten slowmotion, glideflugt eller heftig action og vi piller det hele ned
igen, når dagen er omme. Vi kalder det for VILDMARKSDAGEN og den er fyldt med oplevelser. Der er noget for alle, voksne, børn, kvinder, mænd, piger, drenge og ikke mindst bedsteforældre.
EFTERLADER IKKE SPOR.
Lad os i øvrigt lige bemærke,at hele denne event er lavet med allerstørste bæredygtighed i pagt med naturen. Når dagen er forbi, kan ingen se, at vi alle har været der. Vi vil gøre det nemt for børnefamilier at opleve og forstå nationalparken. Vi vil skabe en attraktion der er et alternativ til det du ellers kender som en forlystelsespark. Pladsen åbner kl 10.30. Der er mulighed for at tilkøbe mad, hestevognstur og overnatning på spejderpladsen www.vildmarksdagen.dk. Pris: 95 kr. for børn op til 13 år og 150 kr. for voksne fra 14 år. Tilmelding: Ikke nødvendig, men anbefales på www.vildmarksdagen.dk Sted: Nors Sø, Agerholmvej 17, 7700 Thisted. Arr.: Foreningen for Vildmarksoplevelser.

Vildmarksdagen er støttet af: Sparekassen Thy, Thisted Forsikring, LAG Thy-Mors, Thy-Mors Energi, Erhvervsministeriets Landistriktspulje, Friluftsrådet, Thisted Kommune, Nationalpark Thy og Thy Turistforening.

Tidspunkt

 • 24. juli 2019
  11:00 - 17:00
 • 31. juli 2019
  11:00 - 17:00
 • 07. august 2019
  11:00 - 17:00

Sted

Badepladsen syd for Nors Sø, Agerholmvej , 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Bo Immersen, [email protected]