Vedvarende energi og musik

overlay
  • 130211_trio_mio_0004b_1200px-1.jpg
  • 130211_trio_mio_0007b_1200px.jpg

Trio Mio spiller på Nordisk Folkecenter For Vedvarende Energi

Thy Folkemusik afholder i samarbejde med Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi koncert med Trio Mio.

Det er et passende sted at afholde en koncert med Trio Mio, for de er en af de mere etablerede grupper på den danske folkemusikscene. De har eksisteret siden 2004. De har udgiver 4 cd’er og modtaget 7 Danish Music Award Folk.

Trio Mio giver nyt liv til dansk–svensk folkemusik. De gør det til nutidig musik med dyb respekt for den tradition, hvoraf musikken er rundet. Traditionen møder nutiden, og musikken er inspireret af andre stilarter som klassisk musik og jazz. Al Trio Mios musik er nykomponeret.

Trio Mio er Kristine Heebøll på violin. Hun har som komponist 2 gange modtaget Da-nish Music Award Folk. Hun er udnævnt til Rigsspillemand sølv som en af 12 danske spillemænd ”for sin brede palet af traditionelle folkelige danse- og musikmiljøer og for en nutidig tilgang til musikken”. Jens Ulvsand er svensk musiker på bouzouki og guitar. Han har tidligere besøgt Thy sammen med sangerinden Julie Hjetland. Ny i gruppen er Peter Rosendal på klaver og flugabona. Han er jazzmusiker og har udgivet 9 cd’er under eget navn.

Inden koncerten er mulighed for rundvisning på centeret. Rundvisningen er gratis.

Tidspunkt

  • 05. september 2014
    19:30 - 21:30

Sted

Nordisk Folkecenter for Vedv. Energi, Ydby, Kammersgårdsvej 16, 7760 Hurup

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Bodil Errebo Nielsen, [email protected]