Strandgaarden – Vorupør Camping, Nørre Vorupør

overlay
 • strandgaarden2019.jpg
 • strandgaardenhistoriskbillede_1.jpg
 • strandgaardenhistoriskbillede_2.jpg
 • strandgaardenscampinghistoriskbillede_1.jpg
 • strandgaardenscampinghistoriskbillede_2.jpg
 • strandingvedvorupoer.jpg

Foredrag med historiker og kulturarvsformidler Jimmy Munk Larsen om Strandgaarden i Nr. Vorupør!

Den gamle strandfogedgård på Vesterhavsgade i Vorupør er én af de ældste bygninger på egnen. Historien om livet på og omkring dette særlige sted er historien om strandlen, strand-fogeder, strandinger og udviklingen af et fattigt udsted ved den yderste vestkyst til driftig fi-skerby og helt frem til den tid, hvor turismen blev et levebrød for mange. Familien på Strand-gaarden har været med på hele rejsen. Historiker og kulturarvsformidler Jimmy Munk Larsen, som selv er født og opvokset i Vorupør, har skrevet historien om Strandgaarden - og cam-pingpladsen. Dette er blevet til en fin bog med spændende fotos og anekdoter.

Familien Brusgaard står i dag, sammen med også MENY Vorupør og Feriepartner Thy, bag driften af Strandgaardens Camping og har i anledning af indvielsen af helt nye faciliteter og hytter samt navneskifte til Vorupør Camping til sæson 2019 ønsket også at få fortalt stedets historie. Et tiltag til glæde og gavn for både historieinteresserede generelt men også i særde-leshed for de mange besøgende, som gæster Vorupør og campingpladsen år efter år.

Familien Brusgaard og Vorupør Camping vil gerne præsentere den nye bog, og er derfor værter for to arrangementer, hvor den nye bog præsenteres, og hvor Jimmy Munk Larsen fortæller den spændende historie og viser billeder. Alle interesserede er velkomne. Der bydes på øl/vand/kaffe/kage. Arrangementet er gratis!

Skolen (gymnastiksalen), Vesterhavsgade 13 – 15, Nr. Vorupør, 7700 Thisted

Tirsdag d. 16.04 kl. 19.00 – 21.00

Søndag d. 21.04 kl. 15.00 – 17.00

Der er plads til 100 deltagere pr. foredrag. Tilmelding efter ”først-til-mølle-princippet” på:

Telefon: 97938022 eller E-mail: [email protected]

Tidspunkt

 • 16. april 2019
  19:00 - 21:00
 • 21. april 2019
  15:00 - 17:00

Sted

Vorupør Skole, Vesterhavsgade 13, 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Jan Brusgaard, [email protected]