Solo koncert med Jacob Bellens

overlayjacobbellens.jpg

Glæd dig til en stemningsfuld koncert, når den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens gæster Hanstholm Madbar i februar.

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.

Nu annoncerer Bellens, som bl.a. er kendt fra Murder og I Got You On Tape, at han i efteråret spiller en række fortrinsvis akustiske koncerter - her i blandt Madbaren.

Her kan publikum glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse, hvor Jacob Bellens spiller udvalgte sange fra sin lange musikalske karriere samt giver en forsmag på nyt uprøvet materiale udvalgt til lejligheden. Han siger selv:

”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket.”

Jacob Bellens udgav sit fjerde soloalbum Trail Of Intuition i marts med singlerne One Of A Kind, Renegade og Trail Of Intuition. Jacob Bellens har udgivet albums i forskellige konstellationer siden 2004, herunder 3 albums med duoen Murder, 4 albums som forsanger i I Got You On Tape samt 4 soloplader: The Daisy Age (2012), My Convictions (2014), Polyester Skin (2016) og senest Trail Of Intuition (2018).

Af anmelderne bliver han betegnet som “…en af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø"(Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er "… et kapitel for sig" (Politiken).

Uhh vi glæder os!

Pris. 160 kr
Langbordsmiddag kl. 18.00

Book bord på hanstholmmadbar.dk eller [email protected]
Er du vegetar, veganer, allergiker ell. lign, så smid en kommentar i bookingen.

Bestil billetter på: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2955/solo-koncert-med-jacob-bellens?fbclid=IwAR2IBqytXuSbl2N4C0nics1vAd6KpxJyEp0h-php8JD13gnJRkQC0FMlyCo

Tidspunkt

  • 28. februar 2019
    21:00 - 23:00

Sted

Hanstholm Madbar, Helshagevej 98, 7730 Hanstholm

81711912

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Odette Lehmann, [email protected]