Madværkstedet præsenterer 'Minutbøf på mange måder 1'

overlaycinema-4609877_1920.jpg

Vær med til Danmarkspremiere - ja, til verdenspremiere - på første lille film i Madværkstedets nye filmserie! En del af Thy til Kultur.

Madværkstedet er mere end bare dit og hele Thys uformelle og usandsynligt hyggelige samlingssted i hjertet af Thisted, hvor du kan sætte dig og nyde en pause fra hverdagen - alene, med familien, vennerne eller kollegerne. Vi vil også gerne være med til at inspirere dig hjemme i din stue, på din tablet, computer eller mobil og gerne helt ud i dit køkken, så vi kan trylle og lege med maden sammen.

Derfor har vi lavet en serie små film med netop det formål; at inspirere til, hvordan du selv kan lave spændende og lækker mad ud af helt almindelige råvarer, som ikke koster spidsen af et jagerfly.

Du kan i løbet af den næste måneds tid glæde dig til i alt seks små film, som viser, hvor nemt og hurtigt du kan kreere en lækker ret, som du måske ikke plejer at lave.

De første tre film i serien handler har vi valgt at kalde ”Minutbøf på mange måder”. Her vi vil tage bøffen - et stykke tyndt oksekød - under kærlig behandling og give dig tre spændende bud, som ikke er den klassiske steak, du smider på grillen.

I den første film – som du kan finde både her, på KulturRummets hjemmeside og vores Facebook-side fra 4. maj 2021 – forvandles steaken til en italiensk "Fettine al limone". Andrea viser dig, hvordan du gør - let, hurtigt og fremfor alt virkelig velsmagende!

Og hold øje, for på mandag løfter vi sløret for næste film: ”Minutbøf på mange måder” vol. 2, hvor vi hacker din bøf med ost.

Velbekomme!

Tidspunkt

  • 04. maj 2021
    07:00 - 23:59

Sted

KulturRummet, Tingstrupvej 13-19, 7700 Thisted

9917 2828

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Kristian Søndergaard Pallesen, [email protected]