Lyrikbingo

overlay
  • samletlogo.png
  • lyrikbingo-billede.jpg

Få bingo i poesi. Bogbussen holder denne lørdag til ved Landingspladsen i Vorupør og er omdannet til Lyrikbus. Samtidig indtager Biblioteket Thy Madpakkehuset i Vorupør, der vil summe af poesi.

KulturRummet får i uge 39 besøg af Kulturkaravanen som er en del af den regionale kulturaftales satsning. I denne omgang er De Nordjyske Biblioteker en del af karavanen, og derfor skal der spilles bingo med lyrik.
Bogbussen er parkeret ved Madpakkehuset i Vorupør og omdannet til Lyrikbus. I Madpakkehuset spiller vi Lyrikbingo og spiller god musik.

Lyrikbingo er en sjov måde at blive udfordret i poesi, hvor du skal tænke over ordene på en hel ny måde. Det er både for dem, der aldrig er vant til at læse digte, og vil prøve en sjov måde at gå på opdagelse i poesi, men det er også for dem der elsker poesi, og gerne vil opdage ord på helt ny måde. Mest er det en sjov oplevelse, hvor du leger med ord, og så har du endda mulighed for at vinde sjove præmier.
I løbet af arrangementet vil kendte og mindre kendte digte blive læst op, og de almindelige kendte tal på en bingoplade er byttet ud med ord. Her gælder det så om at få genkendt ordene og få dem krydset af for at få pladen fuld og få fingre i gevinsterne. Når alle digte er læst op og præmierne fordelt, vil det blive tid til at kunne læne sig tilbage og lytte til lidt god musik.

Program:
Kl. 10.00 - 11.00: Besøg Bogbussen. Oplæsning af udvalgte digte
Kl. 11.00 - 12.00: Vi spiller Lyrikbingo
Kl. 12.00 - 13.00: Præmier til vindere, god musik mens medbragt mad og kaffe nydes.

OBS: Medbring selv madkurv og kaffe.

Tidspunkt

  • 29. september 2018
    10:00 - 13:00

Sted

Landingspladsen i Vorupør, Landingspladsen i Vorupør, 7700 Vorupør

29869620

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Eva Sjælland, [email protected]