Klitmøller "Garage"-Festival 2019

overlay
  • kgf2019_banner_some_1300x1300_1.jpg
  • kgf2019_banner_some_1300x1300_3.jpg
  • partietpress2111.jpg

FØRSTE NAVN OFFENTLIGGJORT! Det fænomenale svenske reggaeband, Partiet kommer til Klitmøller!

KLITMØLLER'S NYE MUSIKFESTIVAL!

Klitmøller har fået sin egen musikfestival, og næste udgave af Klitmøller Garage Festival ser dagens lys lørdag den 31. august.

Klitmøller Garage Festival finder sted i private garager, og sluttes af med et brag af en indendørskoncert.

- Sidste år allierede vi os med tre husejer, der velvilligt stillede deres garager og hjem til rådighed for festivalen. Det foregik på den måde, at der var en koncert i hver garage, og så gik publikum videre til den næste - og de fik dermed fornøjelsen af at høre tre bands gratis i løbet af eftermiddagen.
Noget i samme dur er på trapperne for 2019 udgaven, men kortene holdes tæt til kroppen.

- Programmet for koncerterne i garagerne offentliggøres ikke. Men igen tør jeg godt love stor variation og gode oplevelser. Der er gratis adgang til koncerterne i garagerne, fortæller Kennet Bøgehøj.

Efter mange vellykkede danske koncerter, er Partiet igen klar til at byde det danske livepublikum på store oplevelser med deres brillante reggaeshow!
Partiet er anerkendt som et sublimt liveband, og de har ikke fået under 5/5 stjerner for liveoptrædener siden 2014. De har blandt andet fået 5/5 stjerner på den prestigefyldte festival, Öland Roots, de seneste fire år i træk.
Den karismatiske forsanger, Fredrik Boltes, fører an i et sceneshow som er fyldt med overraskelser og energi. Kombineret med Partiets gennemførte og festlige reggae med blæsersektion, er det en opskrift, som har væltet spillesteder og festivaler overalt i Sverige og efterhånden også Danmark!
Partiet er garanter for en eminent reggaefest, som alle kan være med i!

Tidspunkt

  • 31. august 2019
    13:00 - 23:59

Sted

Kassehuset Klitmøller, Ørhagevej 156, 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]