Kend din nationalpark – rundtur for lærere i den nordlige del

overlay
  • dsc_2264.jpg
  • dsc_2290.jpg

Hvor skal jeg tage min klasse med hen for at blive klog på naturen og kulturhistorien i Nationalpark Thy? Det spørgsmål vil vi forsøge at besvare på en tur rundt til udvalgte lokaliteter i nationalparken.

Målet er, at du oplever udvalgte udeskolelokaliteter på egen krop, og får kendskab til de oplagte undervisningsmuligheder. Så bliver det nemlig nemmere at flytte undervisningen ud, hvor det giver mest læring i forhold til de forskellige fag.
På denne tur besøger vi udvalgte lokaliteter i den nordlige halvdel af Nationalpark Thy. Undervejs præsenteres en række undervisningsforløb, som passer til lokaliteterne. Der bliver også mulighed for at afprøve dele af forløbene, og dele erfaringer om egne oplevelser på lokaliteterne.
Det er centralt, at deltagerne oplever stederne og forløbene med egne sanser, så det bliver nemmere at udnytte de mange muligheder med egne klasser. Derfor foregår undervisningen ved at besøge stederne et efter et. Turen foregår i bus med start ved Thy Hallen i Thisted. Vi besøger følgende lokaliteter undervejs (ændringer kan forekomme):
- Isbjerg ved Nors Sø
- Hanstholm Fyr
- Skovly ved Vandet Sø
- Bøgsted Rende
- Vorupør
Målgruppe: Lærere i indskoling, mellemtrin og udskoling. Turens fokus er på kendskab til stedernes potentiale på tværs af klassetrin og fag.
Hvornår: Den 31. august 2018 kl. 8.30-15.00. Start og slut ved Thy Hallen i Thisted.
Pris: Deltagelse er gratis og Nationalpark Thy Klasseværelset er vært ved en sandwich eller lignende samt kaffe/the i løbet af dagen.
Undervisere: Som minimum vil Søren Krag, Thisted Kommune, Rune Tjørnild, Museum Thy og Bo Immersen, Nationalpark Thy være læringshjælpere på kurset.
Tilmelding via egen skole eller på mail senest den 21. august til [email protected]

Link til evalueringsskema https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=C1E2AEKG3J91

Tidspunkt

  • 31. august 2018
    08:30 - 15:00

Sted

Thyhallen, Lerpyttervej 50, 7700 Thisted

99173770

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Bo Immersen, [email protected]