KAPTAJN BECK PÅ LANGFART

overlaykaptajnbeckpaalangfart1.png

Forrygende operetteaften med Kaptajn Beck

I dette års Kaptajn Beck-forestilling sejler vi den halve klode rundt. Vi begynder med både smægtende og vemodige klange fra de russiske stepper og floder. Glæd Jer til Prins Orlofsky fra ”Flagermusen”, Léhars ”Volga-sang” og ikke mindst den berømte, russiske ”Moskva-nætter”.

Derpå går turen til Amerika og noget af al den fortryllende musik, vi møder i tegne- og animationsfilm. Hvem husker ikke ”Bella Notte” fra ”Lady og Vagabonden”, al den vidunderlige musik i ”Askepot” eller hvad med de livlige operettetoner fra ”Mary Poppins”?

Endelig kommer vi til Alperne med den uopslidelige ”Sommer i Tyrol”, hvor kærlighedsforviklingerne mellem kroværtinden Josepha og hendes tjener Leopold sprudler med gode toner, så vi lover, vi nok skal ende i sommersol ved Den Hvide Hest. Den knuselskelige Julie Albertsen står for løjerne på spindesiden, mens hendes mandlige modpart Johnathan von Schwanenflügel giver hende sang til stregen. Og vanen tro vil Kaptajn Beck traktere klaveret og føre os sikkert i havn med anekdoter og røverhistorier.

Medvirkende: Julie Albertsen (sopran), Johnathan von Schwanenflügel (tenor) og Jacob Beck (pianist). Komponister: Johann Strauss, Franz Lehár, Vasily Solovyov-Sedoi, Oliver Wallace, Sergei Prokofiev, Ralph Benatzky m.fl. Producent: Thy Teater.

Spilletid: 80 minutter.

Der er ikke pause.

Tidspunkt

  • 15. januar 2020
    20:00 - 21:20
  • 16. januar 2020
    20:00 - 21:20

Sted

Thy Teater, Frederiksgade 5, 7700 Thisted

97960100

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Thy Teater, [email protected]