Dana LaCroix and Murali Coryell (CA)

overlaydanalacroixandmuralicoryellpressphoto.png

Den candiske singer/ songwriter, Dana LaCroix besøger Danmark i april 2018 sammen med sanger og guitarist, Murali Coryell.

Dana LaCroix har været en kær gæst på de dansk spillesteder siden hun, fra over 20 aar siden, turnerede i Danmark for første gang. Den gang var det med den dansk boende amerikaner, Paul Banks, (Årets Folkemusiker 1985, Danish Music Awards Folk 2001 & 2006 (Bedste Sangskriver, Bedste Blues Udgivelse), Årets Danske Blues Navn 2006.
Dansk presse har bl.a. skrevet om Dana:
”Indfølingen i musikken, hendes musikalitet og vitalitet på scenen gav livsånderne et ordentligt pift...”
- Bornholms Tidende
”Efter to numre havde den smukke candier hele salen i sin hule hånd med en charme og udstråling, som der skal ledes længe efter...Hun leverede årets største musikalske oplevelse...”
- Roskilde Avis
“Så intens, så rå en stemme, så blid en stemme, så meget i kontakt med sit band og publikum… Dana LaCroix ...skal bare opleves igen…..gå ikke glip af en storslået oplevelse.”
- Midthimmerlands Folkeblad

Når Dana LaCroix denne gang besøger Danmark, er det med favorit sange fra hendes udgivelser, samt nogle af Murali Coryells mest populære numre. På programmet vil også være nyfortolkninger af fælles ynglingsnumre fra kunstnere som Keb Mo’, Sam Cooke og Marvin Gaye.
Murali Coryell er søn af guitarist Larry Coryell, hvilket betød at han opvoksede i et hjem hvor der blev jammet med Jimi Hendrix, Miles Davis & Carlos Santana. Murali var med på den originale 1968 Woodstock festival. Han lå med sut i munden backstage, medens hans far “hang ud” med Jimi Hendrix.
Murali er i dag medlem i New Yorks Blues Hall of Fame, har udgivet 8 cd’er i eget navn og har tidligere turneret med award-winning blues artist, Joe Louis Walker & saxophonist, Bill Evans.

Tidspunkt

  • 06. april 2019
    20:00 - 22:30

Sted

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

99173833

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]