Cæcilie Norby’s ‘European Sisters in Jazz’

overlaynordby2.jpg

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazz sangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label. Norby har tidligere modtaget flere guldplader for sine albums på det legendariske Blue Note Label.

Hver enkelt på holdet bag Cæcilie Norby’s sprit-nye “European Sisters in Jazz” album er stjerner fra den europæiske jazz-elite, som har markeret sig som toneangivende fornyere på hvert sit instrument.
Med sig har Cæcilie og de prominente damer en pose spændende kompositioner af seneste årtiers mest fremtrædende komponister såsom; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley, samt helt nyt originalmateriale.
Konstellationen i ‘European Sisters in Jazz’ er:
Den italienske piano virtuos og komponist Rita Marcotulli (IT) som siden 1980’erne har samarbejdet og indspillet med jazz koryfæer som Pat Metheny, Chet Baker og Billy Cobham.
Polakken Dorota Piotrowska (PL) er udover sit malende og unikke trommespil, højt anerkendt for sine kompositioner.
Bassist Lisa-Rebecca Wulff (DE) Kun 38 år og midt i en stor karriere. Med afsæt i det præstigefyldte tyske NDR Big Band har hun bl.a. turneret med Nils Landgren og Bob Mintzer.
Den norske trompetist Hildegunn Øiseth (NO), som i mange år har boet i – og ladet sig inspirere af musik fra Afrika, Asien og Mellemøsten.
Oplev landets største jazz diva.

Tidspunkt

  • 15. marts 2019
    20:00 - 22:00

Sted

Thisted Musikteater, Håndværkertorv 1, 7700 Thisted

29490260

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]