Overlay

Uddannelse

I Thy er der gode muligheder for at uddanne sig og blive klogere. Her findes både erhvervsuddannelser, grunduddannelser, videregående uddannelse og voksen- og efteruddannelser.

Thisted Kommune har skabt et helt unikt uddannelsesmiljø i en bydel i Thisted. Her ligger Thy Udannelsescenter, hvor 3-400 studerende og undervisere hver dag mødes. Her findes mange forskellige uddannelser: sygeplejerske, pædagog, pædagogisk assistent, markedsføringsøkonom og finansøkonom. Thy Uddannelsescenter prøver hele tiden at være på forkant og tiltrække spændende uddannelser til området.

På Thy Uddannelsescenter har de studerende og undervisere på tværs af husets uddannelser i fællesskab skabt et attraktivt studie- og uddannelsesmiljø, der er kendetegnet af undervisning af høj kvalitet og sociale og faglige arrangementer med nøgleord som oplevelser, nærhed, udvikling, udfordringer og nytænkning.

Ved siden af Thy Uddannelsescenter ligger EUC Nordvest og ThyHallen - Thisted Gymnasium ligger også i dette område. I centrum af byen finder man Thy-Mors HF & VUC.

I Hurup ligger Sydthy Erhvervs- og Uddannelsescenter, hvor områdets 10. klasser er samlet i Spor 10 og i Vestervig driver staten Vestervig Kirkemusikskole, der uddanner organister, kirkesangere og kirkekorledere.

Thisted kommune vil være en kommune, hvor man bruger viden og uddannelse som katalysator, udviklingskraft og tiltrækningskraft - både for den enkelte borger og for egnen som helhed.

Del med dine venner!