PIGESPEJDERNES DRAMAPATRULJE OPFØRER JUNGLEBOGEN

Overlay

05. marts 2018

af Martin Arthur

Teater

Musikalsk og ramasjangfyldt jungleteater.

Om formiddagen d. 6., 7. og 8. marts fyldes Thy Teater med over 400 børn, når alle Thisted Kommunes 4. og 5. klasser skal se den musikalske og sjove teaterforestilling om Junglebogen opført af en flok pigespejdere.

”Det er nu ikke nogle helt almindelige pigespejdere,” fortæller Niels Vendius fra Thy Teater. ”Pigespejdernes dramapatrulje skal opføre Junglebogen på den årlige jamboree. Vi følger livet i patruljen og prøverne op til premieren, hvor pigernes hakkeorden og indbyrdes magtkampe konstant truer med at spolere hele projektet. Ligesom i junglen gælder det i dramapatruljen nemlig også om at kæmpe for sin overlevelse med næb og kløer.”

Der udspilles en række centrale scener fra selve “Junglebogen”: Ulvene redder den spæde Mowgli fra den feje og blodtørstige tiger Shere Khan, og Mowgli henter ilden hos menneskene og bruger det som våben i sin kamp mod tigeren.

Alle scener udfoldes ved hjælp af dukker i alle størrelser, objektteater, skyggespil, dans og selvfølgelig levende musik leveret af de medvirkende skuespillere.

PIGESPEJDERNES DRAMAPATRULJE OPFØRER JUNGLEBOGEN er en underholdende og tankevækkende børneforestilling, der kredser om vigtige temaer såsom mobning, kønsroller og gruppedynamik.

  • Medvirkende: Danay Anaya, Karen Rasmussen, Lene Christiansen, Maria Sonne, Simon Holm og Tine Sørensen
  • Manuskript og instruktion: Søren Ovesen
  • Komponist: Batida
  • Scenograf: Lea Burrows
  • Producent: Batida

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!