Forårsfornemmelser i Thisted Frø

Overlay

16. marts 2018

af Martin Arthur

Handel & Byliv

Foråret varsler nye tiltag på adressen Thorstedvej 88, hvor Jørgen Jørgensen 1. marts overtog Thisted Frø.

Det er en velfungerende og traditionsrig butik, som han nu står i spidsen for og med en stor loyal kundeskare.

”Det er et rigtig godt udgangspunkt at overtage en veldrevet butik. Her har vi de kendte mærker til de rigtige priser, og sådan fortsætter det. Men det er også tid til fornyelse og nye tiltag, siger 61-årige Jørgen Jørgensen.”

Butikken er et mekka for have- og dyreelskere – hylderne bugner af varer til haven og kæledyrene derhjemme – og så er der et særligt hjørne med whisky, rom og gin. Sådan vil det også være fremover – men Jørgen Jørgensen vil gerne løfte sløret for sine nye planer.

Friskes op og nye varer
Så snart sneen og kulden slipper helt, har Jørgen Jørgensen sikret sig, at han står først på malerens arbejdsliste.

”Vi skal have frisket facaden op med ny maling, og jeg har også fået udarbejdet et nyt logo, som skal op,” fortæller han.

Butikken har en række større, uisolerede baglokaler, som han på længere sigt planlægger skal isoleres og males – og indrettes med havemøbler. Udenfor håber han der bliver mulighed for at indrette en gårdhave.

”Havemøbler bliver nye varer hos os, måske allerede næste år, og det glæder jeg mig til at introducere,” siger han.

I afdelingen med whisky, rom og gin kommer der nye flasker til.

”Jeg beholder de mange lækre og dyre dråber, som jo var den tidligere ejers store passion. Selv er jeg også til god vin, så jeg er i gang med at finde de helt rigtige vine, som skal på hylderne. Og vi fortsætter med smagninger – mon ikke også vi får nogle vinsmagninger i gang,” spår han.

Købmand om en hals
Jørgen Jørgensen kommer fra en stilling som butikschef og partner ved ”My Home” Thisted og betegner sig selv som ”købmand”. Han elsker at snakke med folk, og han er vild med at sælge uden at proppe varerne ned i halsen på kunderne.

”Vi snakker ofte om alt andet end varerne, men salget kommer som regel i hus alligevel,” siger han med et smil.

Åbningstiden vil han også snart udvide om lørdagen, og lige nu går han og planlægger en stor åbningsfest midt i april. Det er stadig de samme medarbejdere, man kan møde, nemlig Henrik og Dorthe, som har været i Thisted Frø henholdsvis 12 og 8 år – og der er en ny medarbejder mere på vej. Han er ivrig efter at komme i gang med alle de nye tiltag og slutter med at sige: ”Hold godt øje med butikken!"

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!