Re-opening af Thisted VVS

Overlay

31. maj 2018

af Martin Arthur

Erhverv

Thys største showroom inden for bad, sanitet og energi er nu klar til åbning.

Efter en gennemgribende forandring af lokalerne på Karetmagervej er Thisted VVS- og Blikkenslagerforretning klar til at slå dørene op til deres nye showroom. Det sker fredag den 8. juni fra kl. 15-20.

”Vi har lavet helt ny indretning med nye, lækre badmiljøer, brusere og badekar og fået nye produkter hjem. Man kan slet ikke genkende butikken,” fortæller indehaver Lars Handest.

Showroomet bliver til eventet fyldt med flere leverandører, der vil vise det nyeste inden for bad og sanitet. Af leverandører, der kommer, nævner Lars Handest Dansani, Geberit, Duravit og Strømberg ligesom Vola og Grohe deltager med præmie til en konkurrence, som man kan deltage i på dagen i butikken. Lige nu kører der i forbindelse med eventet også en konkurrence med en superlækker præmie fra UNIDRAIN på Facebook-siden.

”Vi vil gerne vise vores nye showroom frem og indbyder til en hyggelig og festlig dag. Der vil være konkurrencer, ekstragode tilbud, lidt lækkert til ganen og musik og god lyd da B&O Thisted fremviser et udvalg af deres lækre produkter. Til de første 25 besøgende er der goodiebags,” fortæller Lars Handest. 

På dagen vi der være lækkerier i form af smagsprøver leveret af Hotel Thisted og ISmejeriet Thy.

I det nye showroom kan man ud over nye badmiljøer og moderne badekar og brusere også finde en udstilling med armaturer til håndvaske, spejle, håndklædetørrere og wc’er. Som det nyeste kan man få et wc med douche, lys og varme i sædet. 

”Med de omfattende ændringer fra butik til showroom får man rigtig god mulighed for at se de seneste nyheder og trends hos os, hvis man skal i gang med at bygge badeværelset om,” siger Lars Handest.

Han har det seneste år oplevet stigende kundetilgang og har nu også indrettet Thys største showroom inden for bad, sanitet og energi.

Alle er velkomne til re-opening-eventet.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!