KAPTAJN BECK GÅR PLANKEN UD

Overlay

19. januar 2018

af Martin Arthur

Teater

Operettetoner fylder Thy Teater.

De, som har oplevet Operettebåden i Københavns kanaler ved sommertid under Copenhagen Opera Festival, ved, hvad der er i vente af sangglæde og festlighed, når den muntre Kaptajn Beck står ved roret og styrer operetteløjerne. Det har han nu gjort i ni somre – hver gang med et muntert og alsidigt program kædet sammen af et større antal anekdoter fra operettens verden. Og igen er han og besætningen gået i land og har hos Thy Teater produceret en ny operetteaften med titlen KAPTAJN BECK GÅR PLANKEN UD.

Niels Vendius fra Thy Teater fortæller, at ”Operetten er den festligste af teatrets genrer, hvor man på den ene side kan glæde sig over operaens vellyd og forførende sang og på den anden side over musicalens fjolleri og satire.”

Ved klaveret sidder Jacob Beck (pianist og kaptajn) og styrer besætningen, som udgøres af Philippa Cold (sopran og bedårende sangfugl) og Per Jellum (tenor og gast). De diverterer med bl.a. Offenbachs ”Den skønne Helene” og publikumsyndlingen ”Mød mig på Cassiopeia”. Der bliver smægtende zigøjnermusik fra ”Grevinde Mariza” og ”Zigøjnerbaronen”. Og så skal vi møde de muntre og kåde bønder fra Rodgers & Hammersteins ”Oklahoma” og vores egen danske ”Landmandsliv” med bl.a. ”Undskyld Hr., må jeg byde Dem et kirsebær”.

Med den charmerende og veloplagte Kaptajn Beck ved roret (eller på planken), kan det kun blive en festlig aften på Thy Teater.

Medvirkende: Philippa Cold (sopran), Per Jellum (tenor) og Jacob Beck (pianist). Instruktør: Jacob Beck. Komponister: Offenbach, Kálmán, Strauss, Rodgers & Hammerstein, Kai Normann Andersen og mange flere. Producent: Thy Teater.

KAPTAJN BECK GÅR PLANKEN UD spiller d. 22., 23., 24., 25. og 26. januar. Alle aftener kl. 20.00.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!