Fest for hele familien i den nye Aldi

Overlay

23. januar 2018

af Martin Arthur

Erhverv

Fredag den 2. februar slår den nye Aldi på Bytorvet 57 dørene op med et brag af en fest for hele familien. Der vil være alt fra ballonmand og bogstavsjagt for børnene til mulighed for at vinde spændende varer med hjem. Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af friskbagt bake-off og inspirerende spotvarer.

Kom og oplev den nye Aldi i Hanstholm, når butikken den 2. februar slår dørene op og inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med fredagsslik. Op af dagen vil de mindste desuden blive budt på gratis pølsehorn, mens en ballonmand vil trylle ønsker fra store og små frem. Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

”Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkommen til en dag med oplevelser for både store og små – og ikke mindst til at se alle de besøgende gå på opdagelse i det unikke butikskoncept, som vi har glædet os utrolig meget til at vise frem,” fortæller butikschef Birgit Caesar.

Helt nyt butikskoncept
Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse – samtidig med at tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af friskt frugt, grønt og kød i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter – kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser. Aldi vandt faktisk for nyligt Politikens store discountpristjek af økologiske varer, foran alle andre discountbutikker.

”Hent friskbagt bake-off i butikken, gå på opdagelse i de spændende spotvarer og forkæl familien med danske grøntsager og kød i høj kvalitet – vel at mærke til de samme lave priser, som man kender fra den gamle Aldi – det eneste, som vi ikke har pillet ved,” fortæller den stolte butikschef Birgit Caesar om det nye koncept.

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang fredag den 2. februar fra kl. 8.

Fakta om Aldi
Aldi Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 188 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

Aldi Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!