Forældre overraskede dagplejemor med el-ladcykel

Overlay

16. februar 2018

af Martin Arthur

Ud i naturen

Thy-Mors Energi sponsorerer el-ladcykel til dagplejer i Hørdum.

Det var en meget overrasket og glad dagplejer, Lisbeth Hundahl Overgaard, som for nylig blev overrasket af Thy-Mors Energi samt forældregruppen til sine dagplejebørn. De kom nemlig med en splinterny og lækker el-ladcykel med plads til alle dagplejebørnene i.

”Ja, forældrene havde åbenbart koordineret at søge om el-ladcyklen og holdt det hemmeligt for mig,” griner Lisbeth Hundahl Overgaard.

Hun havde set, hvilke muligheder el-ladcyklen gav en kollega og havde kort talt med nogle af forældrene om, hvor dejligt det ville være med sådan en el-ladcykel.

”Men jeg søgte ikke om den, for jeg troede egentlig ikke, at flere kunne få den,” fortæller Lisbeth Hundahl Overgaard.

Forældrene søgte i hemmelighed
Men forældrene havde hørt Lisbeths ønske og besluttede sig for at søge Thy-Mors Energi om el-ladcyklen.

Det er første gang, Thy-Mors Energi har oplevet, at en forældregruppe har søgt på vegne af en dagplejemor, derfor synes Thy-Mors Energi, det kunne være sjovt at lave et overraskelsesbesøg – og det var forældrene med på. Lisbeth Hundahl Overgaard blev tydelig berørt og glad, da forældrene og Thy-Mors Energi pludselig stod i døren.

”Det var en stor overraskelse, og det er så fantastisk! Det giver så mange nye muligheder for børnene og jeg. Nu kan vi komme lidt længere ud omkring og få nye naturoplevelser. Jeg bor, så jeg kan cykle til fjorden ved Skyum Strand og til skoven – det bliver så fedt,” fortæller Lisbeth Hundahl Overgaard.

Dagplejebørnene er mellem to og tre år, og de er godt klar over, hvad den nye el-ladcykel betyder. De glæder sig også til at komme ud på tur med madpakker.

”Nu skal jeg lige lære el-ladcyklen at kende og blive dus med den, og så skal vi bare ud i det blå,” siger Lisbeth med et smil.

Først skal der lige indkøbes seks små cykelhjelme, og vinterkulden er ifølge Lisbeth ikke noget problem: ”Så tager vi dyne og tæpper med og pakker os godt ind, det er ingen hindring.”

El-ladcyklen er speciallavet til dagplejen, så der er seks seler til seks børn i den, og så er Thy-Mors Energis logo på siden af den.

Puljen, som forældrene søgte, er Thy-Mors Energis sponsorpulje, som støtter lokale foreninger, klubber og enkeltpersoner inden for kultur, bredde- og eliteidræt. Næste ansøgningsfrist er den 28. februar.

Læs mere om puljen her.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!