Thy-Mors Energi sponserer den 16-årige lokale surfer Polar Bear

Overlay

01. september 2017

af Martin Arthur

Erhverv

Når surfer Christian Andersen fra Klitmøller i dag i København indleder sit første VM i København, kan han glæde sig over, at Thy-Mors Energi netop har meldt sig som ny sponsor.

Skulderklappet kommer kærkomment for det unge talent, som er ved at få sit internationale gennembrud. Men den slags koster i rejser, og det betyder rigtig meget for mulighederne, at man har en sponsor.

I flere år har han haft sponsorer til primært boards og udstyr, men hans mor Bettina Bech fra Klitmøller har af egen lomme finansieret de internationale rejser, og det kan mærkes.

”Det nye sponsorat betyder, at vi kan få dækket nogle af Christians rejseudgifter, og det har kæmpe betydning for hans muligheder internationalt. Han er jo nødt til at komme ud internationalt og deltage i konkurrencerne – ellers slår han aldrig helt igennem og får dermed heller ikke muligheden for en stor sponsor,” forklarer Bettina Bech.

Så sponsoratet kommer på et godt tidspunkt, og i disse dage er han aktuel i ISA World SUP ’CopenCold’, som afholdes i København og Vorupør de næste ti dage.

”Det glæder os meget at have fået Christian om bord på holdet af unge lokale talenter, vi støtter, og vi ser frem til at følge ham her ved sit første VM,” fortæller Lone Munk, kommunikations- og marketingansvarlig hos Thy-Mors Energi.

Yngste deltager
Christian Andersen med kælenavnet Polar Bear er yngste deltager i den danske trup og samtidig den, der deltager i flest discipliner. Han har haft topplaceringer ikke bare herhjemme, men også til EM og på Europa-touren.

Polar Bear-tilnavnet har han fået af den kendte verdensmester Casper Steinfath og hans lillebror Peter for 8 år siden. Allerede dengang lå Christian Andersen ude i vandet uanset vejret – og man kunne altid se hans lyse hår – deraf tilnavnet. Det var også Casper Steinfath, der fik gjort Christian Andersen interesseret i surf.

”På en tur til Amager Strand lod han mig prøve et SUP-board, og jeg fik for sjov lov til at deltage i en konkurrence. Siden har jeg været hooked,” fortæller Christian Andersen.

Han glæder sig rigtig meget til ISA World SUP ’CopenCold’: ”Jeg ser meget frem til mit første VM, og at det er i Danmark, gør det endnu mere specielt. Det bliver en vild oplevelse at konkurrere med de bedste i verden,” siger han.

Polar Bear kan følges på instagram.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!