SKATTESAGENS HELTE – en musikalsk komedie om SKAT, spin og sladder

Overlay

28. september 2017

af Martin Arthur

Teater

Et hæsblæsende, underholdende og satirisk show om en af de mest spektakulære politiske skandaler i nyere tid: skattesagen mod Helle Thorning-Schmidt og hendes mand. En sag, der for altid ændrede de demokratiske spilleregler i Danmark.

I denne rystende – og rystende morsomme – tour de force-komedie optrevler tre skuespillere, akkompagneret af to musikere, rækken af hændelser, der førte til nedsættelsen af skattesagskommissionen. En kommission, der skulle forsøge at finde hoved og hale i den betændte sag om Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnocks skatteforhold. Men hvad fandt den egentlig ud af?

Skattedramaet udspiller sig i et legende og musikalsk Saturday Night Live-univers, hvori skuespillerne Ina-Miriam Rosenbaum, Andreas Jebro og Søren Bang Jensen forsøger at gennemskue det politiske spil, de professionelle benspænd og de særlige spilleregler, der gælder for politikere, spindoktorer og embedsmænd.

Med støtte fra live-musik og satiriske sangtekster optrevler de tre skuespillere kærligt og kontant den politiske skandale, drevet af en massiv trang til for en gangs skyld at give demokratiet hovedrollen. Der er kort sagt garanti for en hudløs, dybdeborende og meget underholdende teateraften på Thy Teater!

Mandag d. 2. og tirsdag d. 3. oktober kl. 20.00 tages demokrati, SKAT og politiske spilleregler under kærlig behandling på Thy Teater, når forestillingen SKATTESAGENS HELTE indtager teatrets blackbox.

Medvirkende: Ina-Miriam Rosenbaum, Andreas Jebro og Søren Bang Jensen.
Musikere: Michael Andersen og Anders Birk.
Instruktør: Anne Zacho Søgaard.
Dramatiker: Kristian Halken.
Scenograf: David Gehrt.
Producent: Off-Off Produktion.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!