SOKKEN – familieteater i efterårsferien

Overlay

13. oktober 2017

af Martin Arthur

Teater

En forestilling for de yngste, der viser, at man godt kan gøre en stor forskel, selvom man er lille.

Ingen børn skal kede sig i efterårsferien! Derfor har Thy Teater igen i år stablet et godt teatertilbud på benene i uge 42. Torsdag d. 19. oktober gæster forestillingen SOKKEN nemlig teatrets blackbox til to eftermiddagsforestillinger kl. 14.30 og kl. 16.00, hvor strikketøj, en skør høne og et væld af farver danner rammerne for en sjov og hyggelig familiedag på Thy Teater.

SOKKEN handler om en dame, der har en meget hjælpsom høne. Damen siger: ”Kolde fødder er der ingen, der skal have, så længe der er gode, røde uldsokker, som luner. Ret, vrang, ret, vrang, en maske, to masker. Nu skal der strikkes, for når den ene fod har fået en flot rød sok, så vil den anden også ha´ en…”

Det er vaskedag i dag, og tøjet ligger i en stor bunke på gulvet. Hønen vil så gerne hjælpe med at sortere tøjet i farver, men der er bare ét problem – den kan ikke kende forskel på rødt og hvidt! Hønen ved dog, at sure sokker de skal vaskes. Så det bliver de!

Hop i dine varme uldsokker, tag børn, børnebørn, niecer eller nevøer i hånden og kom et smut forbi Thy Teater i efterårsferien til en omgang underholdende og humørfyldt indehygge!

Medvirkende: Nanni Lorenzen.
Instruktør og forfatter: Lisbeth Knopper.
Scenografi: Sus Haugland.
Musik: Bjørn Christensen.
Producent: Randers Egnsteater. 

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!