Mange i sommerhus i Thy i efterårsferien

Overlay

20. oktober 2017

af Martin Arthur

Ud i naturen

Thisted Kommune har haft et stort antal besøgende i områdets sommerhuse i efterårsferien, viser tal fra Campaya.dk.

Efterårsferie er for mange lige med ferie i familiens skød, og i år har mange valgt at holde ferien i et af de mange sommerhuse langs kysterne i Thy.

Sommerhussøgemaskinen Campaya.dk fortæller, at hele 88,63 procent af portalens 798 sommerhuse i Thisted Kommune er utilgængelige for udlejning her i efterårsferien. Det er en meget højt procentsats, også på landsplan.

Tallet viser, hvor mange af sommerhusene der er lejet ud eller er tilgængelige for ejerne, og det vidner således om, at mange af sommerhusene er optagede, og at der er meget stor tilstrømning til sommerhusene i Thisted Kommune her i ferien, lyder det fra Campaya.dk.

Thy har etableret sig som en populær efterårsferiedestination
Udlejningen i år ligger en smule over sidste års niveau, hvor 86 procent af husene var optaget i uge 42, og det viser, at efterårsferien efterhånden har etableret sig som en meget populær ferieuge i Thisted og omegn.

”Vi oplever en stadig stigende efterspørgsel på sommerhuse i Thy her i efteråret. Mange søger mod området grundet de rå og smukke naturomgivelser i Nationalpark Thy og de lange kyststrækninger. Området lægger op til en aktiv brug af naturen, og det bliver mere og mere efterspurgt,” fortæller Jesper Kruse fra Campaya.dk.

Campaya.dk fortæller, at de regner med, at den samlede sommerhusudlejning i Thisted Kommune i år bliver en af de bedste nogensinde.

Se mere hos Campaya.dk her.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!