Lokale virksomheder bakker op om JCI-event om personlig udvikling

Overlay

19. oktober 2017

af Martin Arthur

Erhverv

Virksomheder kan stadig få billetter til medarbejdere til Jesper Bergstrøm-event.

En række lokale og regionale erhvervsvirksomheder har allerede købt billetter til arrangementet med eksperten i kropssprog og salg – og god energi; Jesper Bergstrøm. Sidste lørdag i oktober vil han på sin helt egen energiske måde give deltagerne et energiboost indenfor personlig udvikling.

”Vi er rigtig glade for, at de lokale og regionale virksomheder inviterer deres medarbejdere til denne helt særlige mulighed, hvor vi har fået Jesper Bergstrøm til Thisted,” siger Jens Hammer, formand for JCI-projektet i Thisted. 

LandboThy, NC Nielsen (Balling/Karlslunde) og El-kontakten i Bedsted er nogle af de mange virksomheder, som har valgt at give deres medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige.

Erik Linnet, indehaver af El-kontakten, har inviteret alle sine medarbejdere og deres ledsagere med. Han siger:

”Vi har valgt at invitere medarbejdere med ledsager til arrangementet med Jesper Bergstrøm som en alternativ julefrokost. Vi vil gerne give en oplevelse, som både motiverer og styrker fællesskabet, og som måske får alle til at tænke over, at vi hver især har stor indflydelse på, om det bliver en god dag, for en selv, sine kollegaer, kunder eller familie. Samtidig vil vi gerne støtte op om det gode initiativ, det er, når nogen får sådan et arrangement til Thy, som vi ellers er vant til at skulle tage til København eller en anden større by for at opleve.”

JCI har inviteret BILA med som arrangør til arrangementet, der varer fra 9-15. BILA håber, at mange virksomheder i Thy og på Mors vil benytte lejligheden til at give deres medarbejdere et energiboost og viden om, hvordan man lykkes med det, som man brænder for, hvordan man får et positivt mindset og programmerer sin hjerne til succes.

Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

Arrangementet afholdes lørdag den 28. oktober kl. 9-15 i Teutonersalen i Thisted. Prisen er kun 895,- kr. pr. person og tilmelding sker her.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!