JÆGERNE – skarpladt satire om mænd og identitet

Overlay

08. oktober 2017

af Martin Arthur

Teater

En rablende, absurd og morsom forestilling om at flygte fra livets store og små kompleksiteter.

Onsdag d. 11. og torsdag d. 12. oktober kl. 20.00 skydes der med skarpt på Thy Teater, når de medvirkende i forestillingen JÆGERNE blæser i jagthornet og stiller sigtekornet ind på den moderne mands åndelige armod og den eksistentielle krise, der ofte følger med.

I den kolde morgenrøde sidder tre ualmindeligt almindelige mænd. De er skarpladte og med jagttegn – de er danske jægere. De sidder klar i toppen af jagtstigen, for i dag kommer bukkene – helt sikkert!

I stenalderen var jægeren et agtpågivende væsen, der var ét med den natur, han levede af. Men i denne forestilling er jægerne ikke rigtig ét med noget, men de drømmer om at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen. Men hvad sker der, når man sidder og venter på lykken og stirrer ud i mørket fra hver sin beskidte navle… når man går på jagt efter sit personlige totemdyr og udfordrer sin indre viking… når sulten begynder at gnave, og der ikke er det fjerneste at nedlægge…?

JÆGERNE er en skarpladt og skydegal satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i denne komiske og absurde historie om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperat søgen efter meningen med det hele.

Der er således garanti for en underholdende og tankevækkende teateraften om, hvad der rører sig inde i hovedet på den moderne danske mand.

Medvirkende: Rasmus Reiersen, Lars Dammark og Anders Valentinus Dam.
Instruktør: Morten Lundgaard og Anders Valentinus Dam.
Scenograf: Claus Helbo.
Lys: Kisser Rosenquist.
Lyd: Anton Bast.
Producent: Teater O.

Se mere om eventen her.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!