Psykoterapeut tilbyder nu lederudvikling og supervision i Thy og på Mors

Overlay

15. november 2017

af Martin Arthur

Erhverv

Bliv en intelligent leder.

Annamarie Bundgård, der er psykoterapeut i Thy, tilbyder nu lokale virksomheder en særlig form for udvikling af virksomheden. Det sker ved at tilbyde ledere og personalegrupper samtaler, der skaber udvikling i virksomheden.

”Jeg kalder det supervision, og det handler om sparring af lederen og personalegruppen, så der skabes bedre trivsel og dermed arbejdsglæde. Det er meget virkningsfuldt at få taget hul på konflikter eller dårlig stemning i en personalegruppe,” fortæller Annamarie Bundgård.

Hun har i fem år haft en fast stilling i Skive, og har sideløbende været selvstændig, men åbner nu praksis som selvstændig på fuld tid i Thisted. Udover at skabe trivsel i personalegrupper brænder hun for at give ledere flere redskaber til at tackle ledelsesopgaven og har netop åbnet hjemmesiden intelligent-leder.dk.

En af de virksomheder, der har benyttet sig af Annamarie Bundgaards kompetencer, er indehaver Ulla Hyldgaard fra frisør Karma i Thisted.

”Man kan sagtens være en rigtig god håndværker, men samtidig en elendig chef. Allerede efter få timers ledelses-supervision hos Annamarie blev jeg en betydelig bedre leder. Gennem ledelses-supervision fik jeg lært at lede mit personale, så vi opnår de mål, vi har sat, og samtidig bevarer den gode stemning.”

Ulla Hyldgaard forklarer, at hun havde brug for konkrete værktøjer til at få bedre styr på sin ledelsesform.

”Kommunikation og konflikthåndtering er ofte brugte diffuse fraser, men hos Annamarie taler man dansk og får hurtigt pin-pointet problemet, og man får hurtigt og med lethed implementeret de ting, man lærer hos hende i dagligdagen,” siger Ulla Hyldgaard.

Konkret foregår samtalen med lederen enten i virksomheden eller i Annamaries praksis – og personaleudviklings-samtalerne foregår i virksomheden.

”Det er meget krævende at have et lederjob, og det kræver mange forskelligartede kompetencer. Det er helt almindeligt, at man ikke er stærk i alle ledelsesdiscipliner, og der kan jeg gå ind og styrke lederen,” forklarer Annamarie Bundgård.

Annamarie Bundgård er oprindeligt uddannet socialpædagog og psykoterapeut og har suppleret sin uddannelse med flere kurser indenfor feltet.

Hun tilbyder virksomheder i Thy og på Mors – og resten af Nord- og Midtjylland – en uforpligtende samtale, hvor man sammen kan se på lederens, personalegruppens og virksomhedens udfordringer, og ud fra det kan der skræddersys et forløb for virksomheden.

 

 

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!