TO MED DET HELE

Overlay

31. marts 2017

af Martin Arthur

Teater

Hyggelig familieforestilling med verdens mindste pølsevogn og en levende hund.

Pølsemanden Ejner er gammel sømand og kan ikke mere sejle på grund af en skade. Han vinder pølsevognen i kortspil. Med vognen følger medhjælperen Vagn, hvis højeste ønske er at få en hund. Et sådant dyr vil pølsemanden dog ikke acceptere i sin pølsevogn, der jo er et spisested – og så starter forviklingerne omkring en bamse, en tøjhund og en rigtig levende hund samt masser af pølser. Ejner og Vagn brygger løgnehistorier overfor hinanden og får publikum op af stolene, når de spiser den suppe, der er tisset i, og når hunden puttes i fryseren, fordi den ikke skal ende som hotdogpølser. Der er både gys, spænding og tårer – og en masse grin.

”Det er en rigtig børneteaterklassiker,” fortæller Niels Vendius fra Thy Teater, ”som gennem årene er set af mange, mange tusind børn.” Og tilføjer at denne evigt-populære forestilling nu har hund nummer tre som medvirkende.

Medvirkende: Morten Danckert, René Foshammer og hunden Negge
Instruktør: Ole Barkentin
Producent: Det Ripensiske Teaterselskab

TO MED DET HELE er for børn fra 5 år og op samt deres voksne. Den spiller på Thy Teater søndag d. 2. april kl. 14.30 og det koster kr. 40,- at komme ind. ”Og så er der gratis Hansens Flødeis til alle i Thy Teaters foyer efter forestillingen,” lover Niels Vendius fra Thy Teater.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!