Med Nordea-fonden i teatret

Overlay

13. juni 2017

af Martin Arthur

Teater

Børnehavebørn fylder Thy Teater.

260 børn fra fem børnehaver i Thisted og Jammerbugt kommuner skal i Thy Teater og se forestillingen REGNBUEBILLEN. Det gør de med alt betalt af Nordea-fondens børnehavepulje, som børnehaverne hver især har søgt midler fra, så de kan komme en tur med bussen til Thy Teater.

REGNBUEBILLEN handler om billen Billy, som ikke er som de andre biller. Han kan ikke holde sin plads i rækken, og han glemmer at svare, når der er navneopråb – for verden er så forunderlig og spændende.

Pludselig viser der sig en stor regnbue på himlen, og det er noget for Billy. Hans familie er for længst marcheret væk fra stedet, hvor Billy stoppede op. Og nu prøver han at finde hen, hvor regnbuen ender. Således begynder en meget sanselig rejse gennem naturen med farverne som kompas i et eventyrligt univers med syngende snegle og mælkebøtter med bøtte-kløe.

Børnene følger Billys rejse i begejstring for farver. I mødet med den farverige verden får Billy selv kulør og bliver til en regnbuebille.

Medvirkende: Camille i Dali. Instruktion: Niels Grønne. Dukker: Camille i Dali og Marie Mark-Hinzberg. Teknik: Per Aagaard. Producent: Faster Cool.

Det foregår onsdag d. 14. juni kl. 9.30 og 11.00 samt torsdag d. 15. juni kl. 9.30 og 11.00.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!