Privat dagplejemor i Tingstrup blev Thy-Mors Energis fiberkunde nummer 10.000

Overlay

07. juli 2017

af Martin Arthur

Erhverv

Støt stigende efterspørgsel på hurtig internetforbindelse og individuelle tv-pakker resulterede fredag den 30/6 i, at Thy-Mors Energi kunne fejre fiberkunde nummer 10.000. Det blev fejret med et personligt besøg og gaveoverrækkelse.

Udrulningen af fibernet i Nykøbing og Thisted fortsætter, og det fik Karina Haagh Olsen fra Tingstrup i Thisted især lov til at opleve, da hun fik besøg af Lars Thorup Nielsen, fiberchef ved Thy Mors Energi, Søren Bertelsen, bestyrelsesformand ved Thy-Mors Energi og Morten Bigum, kundeservicechef i Altibox.

”Karina Haagh Olsen er vores fiberkunde nummer 10.000, og at arbejdet med udrulningen af fibernettet nu er nået så langt, synes vi skulle markeres,” siger Lars Thorup Nielsen, fiberchef ved Thy-Mors Energi.

Hjemme hos Karina Haagh Olsen, der til daglig er dagplejemor i Tingstrup, er der store krav til internetforbindelsen.

”Vi er en større familie på seks, og vi er tit på nettet på samme tid, så det skal bare fungere – og det gør det med fibernettet,” fortæller Karina Haagh Olsen, der blev glad for besøget af Thy-Mors Energi hjemme på adressen. Karina Haagh Olsen og familie har både Viasat tv-pakke og internet gennem Altibox, og som fiberkunde nummer 10.000 får hun opgraderet internetforbindelsen til 1 GB for resten af året.

”Jeg er glad – og det gør mange ting lettere i en travl hverdag, når tingene bare kører,” siger Karina Haagh Olsen, der i forbindelse med besøget også fik overrakt et par flasker vin, en buket blomster og en iPad.

Siden Altibox udvidede deres tv-pakker med viasat-kanaler pr. 1. juni, ser vi nu en markant stigning i antallet af nye og eksisterende kunder, som vil have både fiberbredbånd og tv-pakker fra Altibox – så interessen for fibernettet stiger stadig kraftigt,” fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi.

”Fibernettet gør, at man får samme stabile internethastighed, uanset om man bor i byen eller på landet, og i dag er det også en måde at fremtidssikre sin bolig på, da det er et vigtigt parameter for mange, når de vælger ny bolig,” supplerer Søren Bertelsen.

Udrulningen af fibernettet i Nykøbing og Thisted vil fortsætte over de næste tre år, og inden udgangen af 2020 vil alle Thy-Mors Energis andelshavere i Thy, på Mors og Thyholm have fået tilbuddet om gratis tilslutning til fibernettet.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!