MIDDELTON – sommerteater i turistsæsonen

Overlay

31. juli 2017

af Martin Arthur

Teater

Gratis sommerteater for hele familien ved stranden!

På fredag den 4. august kl. 14.30 arrangerer Thy Teater sommerteater for hele familien ved Landingspladsen i Vorupør. Årets forestilling er en komedie ved navn Middelton, der på gakket og kærlig vis tager almindelige menneskers tåbeligheder under behandling. I dette tilfælde alle verdens ”Middeltoner”. Forestillingen er for alle uanset alder og sprog.

Middelton er et helt almindeligt menneske, som hver dag kører med toget til arbejdet sammen med alle de andre ”Middeltoner”. Arbejdet er trist og ensformigt: Det består i at teste nye brødristere på en brødristerfabrik. Når arbejdsdagen er slut, tager han toget hjem igen. Det samme dag ud og dag ind.  Men så en dag sker der noget uventet: Chefen har anskaffet en robot, som Middelton skal styre. Og det gør han på en måde, ingen har forventet. Brødristerfabrikken ligner pludselig ikke sig selv længere. Heller ikke Middelton. Og da han på hjemturen endda bliver rejsende nummer én million på toglinjen og vinder en stor præmie, er han ikke til at styre. Det kommer der stor spas ud af.

Middelton er sommerteater under åben himmel fuld af humor, komik, slapstik og gaggede samt satiriske indfald. Det er kort sagt underholdning med høj ha-ha-faktor. Det er en cirka 60 minutter lang ordløs teaterperle for turister og andet godtfolk i Vorupør. Bare duk op – det er gratis! 

Medvirkende: Line Svendsen, Jens Kløft og Glenn Ziqver Xavier
Dramatiker: Annegrete Kraul og Jens Kløft
Instruktør: Bodil El Jørgensen
Scenograf: Henriette Drejer Lubanski
Producent: Teatret Brændende Kærlighed

Thy Teater præsenterer Middelton i turistsæsonen i samarbejde med Vorupør Kulturforening.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!