Kom med på JazzCamp for Piger i Thy

Overlay

12. december 2017

af Martin Arthur

Andre kulturaktiviteter

Har du lyst til fire fede dage, hvor du skal spille musik og have det sjovt sammen med andre piger – hvor I griber instrumenterne og spiller sammen som et band?

I Vinterferien 2018 afholder Spillestedet Thy sammen med musikskolen JazzCamp for Piger – fire dages spændende musikundervisning og inspirationscamp for piger i alderen 10-15 år. I vil få undervisning i at spille sammen som et band, være kreative i musikken – og have det sjovt med at spille musik.

Du vil i løbet af ugen blive inspireret til at spille ud fra nogle nye metoder og på nogle instrumenter, du måske aldrig havde forestillet dig.

JazzCamp for Piger foregår i 21 byer i hele Danmark på samme tid, og en række seje professionelle musikere bruger ugen på at inspirere og lære fra sig.

På Thy-campen er det trommeslager Thomas Eiler, og saxofonisten Danielle Dahl, der underviser.

For begyndere og øvede på alle instrumenter
Alle bliver inddelt efter niveau, så der både kan laves hold for begyndere og øvede. Eneste krav er lysten til at spille musik sammen og have det sjovt. Du må gerne være sanger normalt, men denne uge skal du være klar på at prøve at spille på instrumenter. Det bliver sjovt – også selv om du ikke har prøvet det før!

JazzCamp for Piger foregår i 2018 for femte gang – på endnu flere musikskoler og kulturhuse landet over. En masse andre piger i hele landet vil altså være i gang med at spille musik samtidig. Sidste år var der 200 deltagere i alt og næste år forhåbentlig endnu flere!

Praktisk information

  • Det koster 500,- at deltage i JazzCamp for Piger for de fire dages undervisning
  • Undervisningen foregår tirsdag til fredag kl. 10-15 hver dag i vinterferien
  • Fredag kl.15.30 er der en fremvisning for forældre og andre interesserede
  • Deltagergebyret indbetales først til JazzDanmark, efter du har fået bekræftet din plads i den ønskede by til årets JazzCamp. Du og dine forældre modtager mere info om dette, efter du har tilmeldt dig
  • Tilmelding foregår via JazzCamp for Pigers hjemmeside
  • Du behøver ikke at være meldt ind på musikskolen for at være med

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Thomas Mikkelsen fra Musikskolen i Thy her.

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!