Smagen af øl

overlay
  • oel.jpg
  • oel02.jpg

Kom på Hanstholm Bibliotek og hør professionelle brygmestre fortælle om gærens, maltens og humlens betydning for øl. Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper.

Mennesket har kunnet brygge øl i næsten 10.000 år, fordi brygprocessen som udgangspunkt er en simpel og en helt naturlig proces som kombinerer spiring af byg – dvs. maltning – med gæring.

I dette foredrag vil du høre om gærens betydning for øllets aroma og om maltens indflydelse på øllets farve, smag og smagsholdbarhed. Du får også indsigt i humlens rolle som smags- og aromagiver, og forelæserne vil også diskutere brygprocessens betydning og hvordan man laver alkoholfrit øl.

Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én efterhånden som de gennemgås i foredraget.

Foredraget bliver livestreamet fra Aarhus Universitet og undervejs er der mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne.

I pausen serveres der lidt forfriskninger og snacks.

I samarbejde med Offentlige Foredrag i Naturvidenskab fra Aarhus Universitet

Man kan sagtens køre bil efter foredraget.

Tidspunkt

  • 25. september 2018
    19:00 - 21:30

Sted

Hanstholm Bibliotek, Bytorvet 2, 7730 Hanstholm

99172848

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Dorthe Marlene Jørgensen, [email protected]