Sebastian Lind + Vic Shinobi i Plantagehuset

overlaysebastianlinde-17billede.jpeg

Da multitalentet Sebastian Lind udgav sit seneste album internationalt røg det direkte ind i Top10 på iTunes i Tyskland, Østrig og Schweiz - og han tog på en større tour rundt i de tysktalende lande. Et album, der var skrevet, produceret og indspillet af ham selv.

Døre kl. 19 - Show kl. 20.00

I Danmark røg alle 4 singler fra albummet ind på P3 og P4, bla. FAKE, der blev Ugens Uundgåelige på P3. Samtidigt blev Sebastian nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld, samt spillede et væld af danske festivaler og udsolgte shows rundt i landet.

Nu er Sebastian Lind tilbage med ny musik, Danmarks dygtigste musikere og klar til landets landeveje.

Forsalg - 175 kr + gebyr

Support:
VIC SHINOBI er en dansk, urban RnB artist fra Aalborg bestående af sangeren Victor Nayageswara i samarbejde med produceren Christoffer Platou aka. PLATOU. Sammen introducerer de publikum for et kaotisk univers fyldt med prangende synthesizers, bragende bas og harmoniske melodier. Teksterne er baseret på VIC SHINOBI’s eget liv, og omhandler parforhold, drømme, ensomhed såvel som tosomhed. Forholdet og tankestrømmene imellem mennesker er forsøgt afspejlet gennem musikken med kontrasten mellem det rodede og det rene som værktøj.

Tidspunkt

  • 06. oktober 2017
    20:00 - 23:00

Sted

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

99173833

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]