Naturmad i Vejlerne

overlay
  • skotskhoejland.jpg
  • bygholmmoellenutiden.jpg

Motion, mad og fortælling i Bygholm Mølle

Arrangementet starter med en gåtur ved Limfjorden, hvor vi finder spiselige plante på stranden. Derefter kører vi til Bygholm Mølle og hører om Vejlernes kulturhistorie og nuværende status. Arrangementet slutter med spisning i Bygholm Mølle. Menu: Blinis med stenbiderrogn, rødløg, urtedressing samt strandarvesalat. Ungkvie af Skotsk Højlandskvæg stegt i lokal øl. Smørsauterede gulerødder med citrontimian. Kartoffelmuffin. Salat med sprøde skud og vilde blomster. Hjemmebagt groft brød med Limfjordsporter. Urtesmør. Kaffe og rabarberkage med sødskærm. Tilkøb af drikkevarer. Max 35 deltagere.

Tidspunkt

  • 13. juli 2018
    18:00 - 21:00

Sted

Søndergaard Strand, Amtoftvej 1 b, 7742 Vesløs

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Marie Kristine Buus, [email protected]