Naturmad i Nationalpark Thy

overlayvildesalater.jpg

Naturmad – Gederams og mælkebøtte. Motion, mad og fortælling.

De fine friske skud af gederams minder lidt om asparges, og de kan tilberedes og serveres til mange forskellige retter. Blomsterne er velsmagende og pynter på salaten med deres fine lilla farve. Mælkebøttens kronblade kan anvendes både til saft og sirup. Planterne anvendes i følgende menu: Fyldt svinekam af frilandsgris med enebær og nødde/svampefyld. Hasselback-kartofler. Sennepsmarinerede skud af humle og gederams. Mælkebøttefritter. Salat med årstidens vilde urter og blomster. Hjemmebagt mælkebøttebrød og urtesmør. Kaffe og kage.
Medbring tallerken, bestik og kop til eget brug. Max. 35 deltagere.

Tidspunkt

  • 17. maj 2018
    18:00 - 21:00

Sted

P-pladsen ved Sårup i Tved Klitplantage, Sårupvej 62, 7730 Hanstholm

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Marie Kristine Buus, [email protected]