Naturmad i Nationalpark Thy

overlaysvampeogroennebaer.jpg

Mad, motion og fortælling

Vi går en tur i Vilsbøl Plantage med en afstikker til Vandet Sø. Undervejs gives fortælling om skoven og de vilde planter vi ser på undervejs. Sensommerens vilde bær som hyben og hyld er traditionelt blevet brugt i landhusholdninger til syltetøj og saft, og vi smager på herlighederne i nogle traditionelle og nye retter i aftenens buffet: Hyldebærsuppe med hjemmebagte kammerjunkere. Langtidsstegt oksebov. Rodfrugtmos. Kompot af æbler og hyben. Salat af årstidens vilde urter og blomster. Hjemmebagt brød. Røllikesmør. Kaffe og hyben muffins.
Medbring tallerken, bestik og kop. Tilkøb af drikkevarer. Max 25 deltagere.

Tidspunkt

  • 13. september 2017
    17:30 - 20:30

Sted

P-pladsen ved skovlegepladsen i Vilsbøl Plantage, Klitmøllervej 86, ved 12.0 km mærket, 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Marie Kristine Buus, [email protected]