MERETE PRYDS HELLE

overlaymerete.jpg

Teatersalon

Merete Pryds Helle fik sit gennembrud med romanen Fiske i livets flod i 2000. Hun har sidenhen udgivet alt lige fra børnebøger og essays til anmeldelser og prosa.

I 2016 udkom hendes roman Folkets skønhed, som er en socialrealistisk slægtsroman om livet i en fattig landsby på Langeland i 30’erne og under krigen. Vold og misbrug er dagligdag og børneflokken vokser. Den lille fattige Marie drager til København for kærligheden, men river sig aldrig fri fra sit ophav og sin familie. For Langeland flytter med!

Merete Pryds Helle har skrevet romanen på sin mors historie og er således et autentisk billede på den familie, som moren Marie voksede op i. I januar 2017 modtog Merete Pryds Helle De Gyldne Laurbær af landets boghandlere efter flere ugers placering på bestsellerlisterne. Hun modtog desuden Politikens Litteraturpris i 2016.

I denne gribende, personlige og tankevækkende teatersalon fortæller Merete Pryds Helle om arbejdet med at skrive romanen, om at tage tilbage til daglejerhuset i Østerskov på det sydøstlige Langeland, og om udfordringerne med at skrive romanen, som henter inspiration i Meretes egen opvækst.

Der er pause.

Medvirkende: Merete Pryds Helle.

Tidspunkt

  • 05. april 2018
    20:00 - 22:00

Sted

Thy Teater, Frederiksgade 5, 7700 Thisted

97960100

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Thy Teater, [email protected]