Kunstudstillingen Elementary

overlay
  • webtop-02.jpg
  • zink-web-01.jpg
  • sarah-jo-fischer-web-01.jpg
  • xenia-lassen-web-01.jpg

Vi åbner kunstsæson 2017 med en kunstudstilling ud over det sædvanlige. Tre kunstnere, med hvert deres unikke materialevalg, har sat hinanden stævne i pakhuset og i tårnet på Doverodde Købmandsgård.

En udstilling af Jens Thordal, Sarah Jo Fischer, Xenia Lassen

Udtrykket i de tre forskellige kunstneres tolkning og visualitet er så markant, at vi er sikre på, at publikum vil få sig en oplevelse i kunstens verden, der ligger på et højt og forundringsværdigt niveau.

Jens Thordal arbejder med stoffets og elementernes alkymiske processer, deres måde at påvirke hinanden på og deres evne til at skabe forvandlinger. gennem hans værker bliver vi vidner til både storslåede naturfænomener og til stoffets mikroskopiske processer.

Sarah Jo Fischer arbejder med stoffets evne til at tage form og danne formationer og strukturer af stor skønhed, som man genkender fra naturen og universet fra det mindste til det største.

Xenia Lassen arbejder med lys og lysets fænomener i geometriske lysobjekter. Ved brugen af lysbrydende materialer skabes et lys som kan sammenlignes med både universets lys og lysets brydning i jordens atmosfære. Derudover undersøges forskellige former for farvet lys både som farveblandinger og som lys.

Fernisering 27. maj, klokken 14:00, hvor sangerinde Cathrine Lervig synger ordløs sang inspireret af udstillingens stemninger - alle er velkomne.

Tidspunkt

Fra 27.05.2017 til 29.06.2017
11:00 - 16:00

Sted

Nordvest Safari Thy-Mors, Doverodde Købmandsgård, Fjordstræde 1, 7760 Hurup Thy

97959266

Arrangementet er oprettet af Nordvest Safari Thy-Mors, Doverodde Købmandsgård, [email protected]