Julekoncert med Stig Rossen og orkester

overlayskaermbillede2018-08-22kl.12.52.33.png

Efter den komplet udsolgte koncert i 2017 præsenterer Lions Club Thisted igen i år den populære julekoncert med Stig Rossen og orkester samt årets gæstesolist Andrea Lykke Oehlenschlæger.

For fireogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné og byder som altid på et bredt repertoire fra ind-og udland. Med sig har han sit fantastiske orkester, som på bedste vis leverer akkompagnementet til de mange skønne juleklassikere.

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig's julekoncerter med traditionelle elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd'en "Julelys" på gaden. Første skæring på pladen er "Det kimer nu til julefest", og netop dét billede af den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Årets gæstesolist
Med til julekoncerten har Stig Rossen i år den kun 20-årige sangerinde Andrea Lykke Oehlenschlæger. Andrea er 20 år og har allerede fået en stor karriere og har bl.a. sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer og Simon Kvamm - ligesom hun har optrådt for Dronning Margrethe.

Stig og Andrea har sunget sammen tidligere med stor succes, så glæd jer Årets julekoncert bliver stor oplevelse.

Eventuelt overskud fra koncerten går ubeskåret til Lions Club Thisteds arbejde for humanitære og sociale formål.

Billetbestilling: https://www.ticketmaster.dk/event/lions-stig-rossen-koncert-2018-billetter/450347

Ønskes der billetter til virksomheder, personaleforeninger eller større grupper, kontakt da Niels Brandt, Lions Club Thisted på tlf. 24 27 10 45 eller via mail [email protected]

Tidspunkt

  • 30. november 2018
    20:00 - 22:30

Sted

Teutonersalen, Ringvej 32, 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Peder Schjødt-Pedersen, [email protected]