Jakob Kullberg

overlaykullberg.jpg

Thisted Musikforening kan præsentere Tivoli Artist, 2017, cellisten Jakob Kullberg, som skal spille 3 sommerkoncerter i Tivoli i København, i Thisted Musikteater, hvor han spiller en af koncerterne, som senere på sommeren kan opleves i Tivoli i København.

Men det er ikke nødvendigt at tage helt til København for at opleve denne fremragende og alsidige musiker.
Thisted Musikforening har været så heldig at kunne invitere Jakob Kullberg til Thisted, inden han tager hul på koncerterne i Tivoli.
Det er blevet muligt, idet Augustinus Fonden har været så venlig at donere os et beløb til afholdelse af koncerten. Det er vi meget taknemmelige for!

Med sig har Jakob Kullberg to fremragende og erfarne kammermusikere, den hollandske violinist Liza Ferschtman og hans tidligere kvartetkollega bratschisten Sanna Ripatti, der til daglig spiller i Ensemble Midtvest.
De spiller det samme program som ved en af koncerterne i Tivoli.

Jakob Kullberg indleder koncerten med et af cellolitteraturens allerbedste værker: J. S. Bachs 3. suite i C-dur for solo cello.
Derefter spiller Trioen Beethovens to strygetrioer fra opus 9, nr. 1 i G-dur og nr. 3 i c-mol.
Ind imellem spiller Jakob Kullberg og Liza Ferschtman en duo for violin og cello af den tjekkiske komponist E. Schulhof (Ervín Šulhov).

Tidspunkt

  • 19. juni 2017
    19:30

Sted

Thisted Musikteater, Håndværkertorv 1, 7700 Thisted

29490260

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Steen Jensen, [email protected]